Organizatat e shoqërisë civile në Gjilan, KAND – Qendra për Zhvillim Social dhe Kulturor, KCIC – Kosovo Center for International Cooperation dhe ANP – Action for Non-Violence and Peace Building, me datë 15 nëntor 2015 (e Diele), në ora 18:00, organizojnë ndezjen e qirinjve. Ju ftojmë të na bashkoheni që në mënyrë paqësore të solidarizohemi […]