Action for Nonviolence and Peacebuilding

News from ANP

OJQ AKSIONI KUNDËR DHUNËS DHE NDËRTIMI I PAQES ANP GJILAN F T E S Ë Ftojmë mësimdhënësit/et e interesuar/a të shkollave fillore të komunave Gjilan, Partesh dhe Novobërdëe të aplikojnë në trajnimin katërditor edukim për paqe, në kuadër të projektit: “Shkollat – Promovuese të paqes” 22 – 25.12.2018 Gjilan Të nderuar/a, OJQ Aksioni kundër dhunës […]

     Qendra për Aksion të Padhunshëm (CNA), Sarajevë – Beograd Aksioni Kundër Dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP), Gjilan-Prishtinë Aksioni Paqësor, Prilep- Tetovë   ju ftojnë të aplikoni për trajnimin: Hyrje në Ndërtimin e Paqes: mir – paqe – мир 2018. 20.– 29. 4. 2018. në Dojran, Maqedoni gjuhët e punës: shqip, maqedonisht, boshnjakisht-kroatisht-serbisht-malazezisht […]

You are invited to attend the documentary film premiere and opening the exhibition “Time Links”. The documentary film and exhibition contains stories from the past of our participants of the project Dealing with the Past in Kosovo carried out by Action for Nonviolence and Peacebuilding (ANP) and Kurve Wustrow from Germany. The exhibition will be […]

Qendra për Aksion të Padhunshëm (QAP), Sarajevë – Beograd Aksioni Kundër Dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP), Gjilan ju ftojnë të aplikoni për trajnimin: Hyrje në Ndërtimin e Paqes: mir – paqe – мир 2017. nga 31. 3. deri më 09. 4. 2017. në Veles, Maqedoni Kliko këtu Gjuhët e punës: shqip, maqedonisht, boshnjakisht-kroatisht-serbisht-malazezisht Nëse […]