Ju ftojmë në premierën e filmit dokumentar

“VEGZA”

 të realizuar në kuadër të projektit “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë”

nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me

KURVE Wustrow nga Gjermania.

 

 

Data/Ora/Vendi

15 mars 2018/ 19.00/ në Qendrën e Dokumentimit në Bibliotekën e qytetit”Hivzi Sylejmani” në Prishtinë.

Filmi dokumentar është në gjuhën shqipe me përkthim në gjuhën angleze.

Për më shumë informata na kontaktoni në:

anp_kos@yahoo.com