Ju ftojmë në premierën e filmit dokumentar

“VEGZA”

 të realizuar në kuadër të projektit “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë”

nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me

KURVE Wustrow nga Gjermania.

 

Data/Ora/Vendi

21 dhjetor 2017/ 19.00/ Vila KOHA (prapa kishës ortodokse) në Prizren

Për më shumë informata na kontaktoni në:

anp_kos@yahoo.com