OJQ ANP me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, pati kënaqësinë të ofrojë përkrahjen e vet në organizimin e aktiviteteve kulturore dhe artistike, të cilat u shfaqën para teatrit në Gjilan.

Teachers and Pupils together for Peace