Action for Nonviolence and Peacebuilding

News from ANP

OJQ AKSIONI KUNDËR  DHUNËS DHE NDËRTIMI I PAQES ANP –GJILAN FTESË PËR APLIKIM për pjesëmarrje në aktivitetet e projektit “BALLAFAQIMI ME TË KALUARËN NË KOSOVË” 05.04.2019 – 13.04.2019 Ulqin, Mali i Zi Të nderuar/a, OJQ Aksioni Kundër Dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP-Gjilan) organizon trajnimin tetëditor edukim për paqe, me qëllim të krijimit të një […]

OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) ka kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në përurimin e librit “Dheu i ofshamës”.   Data: 6 shkurt 2019 Ora: 17.00 Vendi: Biblioteka Kombëtare e Kosovës   Libri është përmbledhje me tregime të individëve, të cilët morën pjesë në projektin “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë”, […]

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete na otvaranju izložbe “Stazom bola” gde su predstavljeni radovi učesnika/ca projekta “Suočavanje sa prošlošću na Kosovu”, koji je realizovala NVO Akcija za nenasilje i izgradnju mira (ANP ) u partnerstvu sa KURVE Wustrow iz Nemačke. Na ovoj smo izložbi putem umetnosti pristupili našem društvu koje i dalje […]

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës “Shtegut të dhimbjes” ku janë të prezantuara punimet e pjesëmarrësve nga projekti “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë”, të realizuar nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me KURVE Wustrow nga Gjermania. Në këtë ekspozitë përmes artit i jemi […]

Pozivamo Vas na premijeru dokumentarnog filma “PETLJA“ koji je realizovan u okviru projekta “Suočavanje s prošlošću na Kosovu” od strane  NVO Akcija za nenasilje i izgradnju mira (ANP) u partnerstvu sa KURVE Wustrow iz Nemačke.     Datum/Vreme/Mesto 15.03.2018. godine u 19:00 časova, u Dokumentacionom centru Gradske biblioteke “Hivzi Sulejmani” u Prištini   Dokumentarni film […]

Ju ftojmë në premierën e filmit dokumentar “VEGZA”  të realizuar në kuadër të projektit “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë” nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me KURVE Wustrow nga Gjermania.     Data/Ora/Vendi 15 mars 2018/ 19.00/ në Qendrën e Dokumentimit në Bibliotekën e qytetit”Hivzi Sylejmani” në Prishtinë. […]

  Ju ftojmë në premierën e filmit dokumentar “VEGZA”  të realizuar në kuadër të projektit “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë” nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me KURVE Wustrow nga Gjermania.   Data/Ora/Vendi 21 dhjetor 2017/ 19.00/ Vila KOHA (prapa kishës ortodokse) në Prizren Për më shumë informata […]

OJQ AKSIONI KUNDËR DHUNËS DHE NDËRTIMI I PAQES ANP –GJILAN FTESË PËR APLIKIM për pjesëmarrje në aktivitetet e projektit “BALLAFAQIMI ME TË KALUARËN NË KOSOVË” 29.09.2017 – 06.10.2017 Ulqin, Mali i Zi Të nderuar/a, OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP-Gjilan) organizon trajnimin shtatëditor edukim për paqe, me qëllim të krijimit të një […]

FTESË PËR APLIKIM për pjesëmarrje në aktivitetet e projektit “BALLAFAQIMI ME TË KALUARËN NË KOSOVË” 30.09.2016 – 07.10.2016 Ulqin, Mali i Zi   Të nderuar/a, OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP-Gjilan) organizon trajnimin shtatëditor edukim për paqe, me qëllim të krijimit të një ambienti paqësor, të promovimit të kulturës së padhunshmërisë dhe […]