Action for Nonviolence and Peacebuilding

News from ANP

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë që të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës “Fara e kujtesës”, më 17 dhjetor 2019, në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës në Prishtinë, duke filluar nga ora 17:00 . Ekspozita “Fara e kujtesës” është një eksplorim reflektues i të kaluarës së dhunshme të luftës në Kosovë, i ndërmarrë nga qytetarët prej tërë […]

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës “Shtegut të dhimbjes” ku janë të prezantuara punimet e pjesëmarrësve nga projekti “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë”, të realizuar nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me KURVE Wustrow nga Gjermania. Në këtë ekspozitë përmes artit i jemi […]

18 dhjetor 2015/ 12:00/ Biblioteka Kombëtare, Prishtinë Ftoheni të merrni pjesë në përurimin e librit “Mbamendja e shpirtit”. Libri përmban tregime të pjesëmarrësve të projektit “Ballafaqimi me të kaluarën në Kosovë” të realizuara nga OJQ Aksioni kundër dhunës dhe Ndërtimi i Paqes (ANP) në partneritet me KURVE Wustrow nga Gjermania. Në përurim të librit do […]

Ftesë Duam Paqe!

Ju ftojme në hapjen e ekspozitës “Duam Paqe!” Ekspozita ësthë një përmbledhje e punimeve të realizuara nga nxënësit e tetë shkollave fillore të komunës së Gjilanit në kuadër të projektit “Shkollat-promotore të paqes”. Data: 01.-03.06.2015 Ora: 12.00 Vendi: Galeria e qytetit të Gjilanit